myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

December 1, 2011

1 December 2011

err macam da lambat je -.-' tapi ta kesa laa HAHA

to nurfazlin zulkafli, happy anniversary sayanggg :') hee sekejap je kita da setahun kan kann? :p

sebenarnya da lama tak sentuh blog ni, so agak blur sikit -.-' so first of all, sye na mintak maaf sepanjang perkenalan kita setahun ni. mne laa tau terkasar tercubit gigit awak semua kann? hee lepas tu, thankyou because always there beside me. i'm really apreciate it. seriouslyy.

sori post ni ta romantikk macam orang2 laen tuhh -.- tapi ta kesa laa kannn? hee takecare diri awakk tu tau. nanti na pindah melaka pulak kann? kalau ada masa nanti kita date situ pulak okayy :) emm lupakan laa dulu semua problem2 awak tu. lepas tu buat yg terbaik spm awak tu okayy?

okayy da xde idea daa. haha. emm happy anniversarry fazlin 

*iloveyousayangg. trustme :')

No comments: