myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

October 13, 2011

home alone :/

hee hai korangg! da lme ta nampak muke aku kat sini kan kann? hahaha kalau aku post bukan korang baca pun kan kann? :p

hahaha gurau je okayy. hari ni aku na cerita pasal cuti aku bulan ni. seperti mana yg korg tau, parents aku baru je berlepas na tunaikan haji :) so dgn abg yg keje sampai pagi2 buta, dgn nadya duduk hostel, dgn azhad tido rumah orang, memang straight satu bulan aku sengsorang laa kannn? :/

duduk sorg2 pun stil kena jadi driver budak kecik tu kann? isk. hahaha na keluar shoping na hangout bagai ta cukup duit pulakk. grr.. haha so sesiapa yg teringin or yg baek hati na teman si faiq ni, rumah ni sentiasa bersepah utk korangg :)

okayy thats all post for todayy. da lme ta post memang ayat selalu jadi bersepah macamni ea -.-'

p/s : ta sampai 3 hari da ada dugaan kat sne kann? doakann parent aku selamat pergi balik kat sne okayy :')

4 comments:

superman said...

same2 la kite membosankan diri kt umah ye :)

faiq said...

atiq mai laa lepakkkk -.-'

ganyixiang said...

jom lepakkk !

faiq said...

jumm gan jumm :DD