myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

October 13, 2011

home alone :/

hee hai korangg! da lme ta nampak muke aku kat sini kan kann? hahaha kalau aku post bukan korang baca pun kan kann? :p

hahaha gurau je okayy. hari ni aku na cerita pasal cuti aku bulan ni. seperti mana yg korg tau, parents aku baru je berlepas na tunaikan haji :) so dgn abg yg keje sampai pagi2 buta, dgn nadya duduk hostel, dgn azhad tido rumah orang, memang straight satu bulan aku sengsorang laa kannn? :/

duduk sorg2 pun stil kena jadi driver budak kecik tu kann? isk. hahaha na keluar shoping na hangout bagai ta cukup duit pulakk. grr.. haha so sesiapa yg teringin or yg baek hati na teman si faiq ni, rumah ni sentiasa bersepah utk korangg :)

okayy thats all post for todayy. da lme ta post memang ayat selalu jadi bersepah macamni ea -.-'

p/s : ta sampai 3 hari da ada dugaan kat sne kann? doakann parent aku selamat pergi balik kat sne okayy :')

October 5, 2011

mood balikk.

sepertimana yang korang tahu, faiq baru habis final. paper repeat pun memang susah jugak ke? grr.. dah laa wifi kena potong. wallet pulak kosong. sehari sekali makan mi sedap. terseksa wehhh -___-' *okay lepas ni na melantak puas2. 

okay hari ni faiq tanak cerita pasal nasib malang dekat uia okayy. hari ni faiq na cerita pasal mood balik. haa cuti da la 3 minggu je. seronok tu memanglaa seronokk. bole lompat guling2 kat katil sendiri. tapi 3 minggu tu na buat ape? na keje ta cukup sebulan. na shoping sakan wallet pulak kosong. haihh. duduk diam2 je laa jawabnye. -.-' 

hee tadi hari last lepakk dengan almondheads. lepas ni dyorang da sambung degree gombakk. mesti next sem aku bosan kann? :(


p/s : yang da nak study gombak tuhh, goodluck! tunggu aku kat sana okayy :')