myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

September 6, 2011

beraya rumah dia ;)

at last da seminggu kita raya kann? ^^ so amacam? banyak tak duit raya korang da kumpul? hee :p

today faiq na cerita pasal berbuka di rumah cik fazlinn. *sumpah segan -.-' hahaha yelaa. da laa ta penah2 jumpe dgn parents. tetiba lakk sesat dari pj nek bas datang banting semata2 na beraya rumahh tu. haha

act. faiq igt just na lepak2 banting na jumpe dye pakai baju raya *sambil pakai baju melayu pinjamm. konon na buat surprise laaa dtg senyap2 pegi banting tuhh. tengok2 dye da otw na balik daa -.-' so alang2 tu bek beraya rumah dye je laa kan

haha bila da depan rumah tu ta pasal2 kena cuci dgn faz sbb dtg ta bagitau ==' haha bila na masuk tu start laaa interview dgn ayahh dye -.-' da habis borak tu baru la dapat tau ayah faz kenal dgn ayah faiq. ayah sbnrnya dulu satu tempat kerja dgn ayah faz. so dari dulu2 memang same2 lepak kedai kopi, karaoke sama2 *untunglaa ayah sama2 kenal senang na kawen nanti

haha malas laa na merepek panjang. starting today faz and i will no longer texting or contact for each other atas sebab SPM *kalau bole laaa. hopefully you will make a great success for this spm :)


p/s : to awakk, igt janji kita. i will always in your heart. trust me :')

3 comments:

amirulspurs said...

so sweeet. hehe. dulu malu sgt. tu la

mr.dinie said...

auww,,sweetnye..mcm sweet corn

faiq said...

pau dulu sme je hahaha
dinie tapaya na sweetcorn sangat laa kann :p