myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

September 26, 2011

final examination

faiq akan kembali menghadapi minggu2 final examination. so wish me luck, sori segala salah silap, and doakan moga faiq berjaya menjawab semua subjek. *tanak repeat lagi :)

September 6, 2011

beraya rumah dia ;)

at last da seminggu kita raya kann? ^^ so amacam? banyak tak duit raya korang da kumpul? hee :p

today faiq na cerita pasal berbuka di rumah cik fazlinn. *sumpah segan -.-' hahaha yelaa. da laa ta penah2 jumpe dgn parents. tetiba lakk sesat dari pj nek bas datang banting semata2 na beraya rumahh tu. haha

act. faiq igt just na lepak2 banting na jumpe dye pakai baju raya *sambil pakai baju melayu pinjamm. konon na buat surprise laaa dtg senyap2 pegi banting tuhh. tengok2 dye da otw na balik daa -.-' so alang2 tu bek beraya rumah dye je laa kan

haha bila da depan rumah tu ta pasal2 kena cuci dgn faz sbb dtg ta bagitau ==' haha bila na masuk tu start laaa interview dgn ayahh dye -.-' da habis borak tu baru la dapat tau ayah faz kenal dgn ayah faiq. ayah sbnrnya dulu satu tempat kerja dgn ayah faz. so dari dulu2 memang same2 lepak kedai kopi, karaoke sama2 *untunglaa ayah sama2 kenal senang na kawen nanti

haha malas laa na merepek panjang. starting today faz and i will no longer texting or contact for each other atas sebab SPM *kalau bole laaa. hopefully you will make a great success for this spm :)


p/s : to awakk, igt janji kita. i will always in your heart. trust me :')

September 4, 2011

seminggu berhari raya


pejam celik pejam celik da nak seminggu raya daa kita kan kann? haa ape lagi. yg da na masuk u baru tu siap2 laa pack cepat. dah nak jadi student degree pulak kan kann? spm candidates lakk da ready trial belomm? hee goodluck tau korangg. :)

okayy faiq di sini just na cerita pasal kisah di kampungg halaman. yupp memang laa best dapat jumpe sedara mara sume kann? tapi lagi best if kalau darah daging kita sendiri buat palat kat kita kann? -.-' 

actually iphone ibu secara rasminya hilang di kampung halaman sendiri. ceritanya macam ni. malam tu kitorang baca yassin kat rumah sedara. ip tinggal dalam bilikk kat rumah. bila balik je, ip tu da hilangg -.-'
kitorang bukan laa na main tuduh. tapi da kitorang balik korang da ade kat rumah tu. sorang kat luar sorang kat dalam.  lepas tu bila aku pegi rumah kau, kau masuk bilik, lepas tu keluar rumah. lepastu masuk balik rumah. tunggu aku blah, kau keluar balik kann? aku datang lagi sekali pun kau macam tu jugakk.

weyh. aku tatau laa kau baca ke takk post ni. tapi if kau baca, sedarlaa weyhh. takkan dengan mak sedara sendiri kau na buat hal. kau jumpe dye pun mintak duit raya jugak kann? dah laa ip tu pemberian arwah paklang. aku malas laa na fitnah or serbu je kau. ta pasal2 satu famiily banned aku nanti. sukahati kau laa weyhh. entah2 org kg macam kau tu reti guna ipone ke takk aku pun tataulaa. sorilaa. family aku ofiicially da anti dengan korang. so tapaya laa na buat baik dpn kitorang okayy.

okayy. for others, sorilaa kalau korang kena baca sesi luahan aku kan kann? btw. selamat hari raya guys ;)

p/s : rosak mood raya aku tahun ni -.-'