myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

July 26, 2011

midsemester examination

da lme ta update blog kan kann? hee sory tapi post kali nie memang malas na tulis panjang2.

cik faiq akan mengalami musim midsemester exam minggu nie so wish me luck okayyy ;)

p/s : to others yg sme nasib dgn aku tuu, gudluck tau ^^

July 5, 2011

handphone


haaa. seperti mana yang korang tahu kan kann, expressmusic kesayangan sye tuhh suda start membuat palat. grr rasa macam na bagi dye rendam dalam kolamm ikan pun ada jugakk ==' yelaaa korang bayangkan laaaa caz berjam-jamm tapi tapi bila 3 orang miskol je, bateri terus low ==' lepas tu pulakk, camera pulat start padam, merajok tanak tangkap gamba. menopaus ea? =='

haha post ni sebenarnya bukan tujuan nak kutuk2 maki2 expressmusic tuhh. tapi, seperti mana yg korang tahu, sekarang hampir sume student uia da start kaya. HAHA so, si faiq ni nak laa bercita-cita jugakk beli henpon baru :P so sye na mintaklaa pendapat korangg, hp mana lagi okayy? :)


NOKIA N8
ni antara henpon yang memang sye idam-idam kan laaa. henpon ni camera 12megapixels, video hd, design dye bagi sye okaylaaa. ta teruk sangat. ada HDMI, internal gps dgn wifi *wajib ada ==' tapii, speaker mono so tak laa sesedap expressmusic tuhh. lepas tu, orang kata henpon tu cepat hang. betol ke? ==' dah laa bateri ta bole keluarkann. ala macam iphone tulaaa, kalau hang kena tunggu bateri habis, ta bole cabut bateri ==' da laa still pakai symbian. harga lebih kurang RM1300. so, ermm berbaloi ke?



NOKIA C7
henpon ni pulakk, lebih kurang je macam N8 tu, tapi camera 8megapixels, video mp3 sume macam biasa. ermm, lebih kuranglaaa macam expressmusic tuh, yg beza just gps laa. design dye pulakk, simple sangat. macam lagi okay expressmusic lama je. harga lebih kurang RM800. ermm berbaloi takk?




BLACKBERRY CURVE
okayy kalau agak2 both choice ta okayy, igt cik faiq na beli blackberry je. untung dye sebab social updates je laa kann? tapi kira okaylaaa kalau ikot harga dye kann? tp problem nya, faiq sorang ni sangat benci keypad qwerty. ==' lagipun kalau na bbm, na bbm dgn sape? *igt na beli satu utk dye, tnggu kaya sikit okayy :)


so, bg korang laa kann. mana lagi okayy? :)

July 1, 2011

sis

♫ happy birthdayyyy~ ♫

err nyanyi lagu sekali pun da cukup kann? ^^ hahaa. sori laa wish lambat2. kalau wish awal sangat nanti ada orang marah pulak kan kannn? :P hee. emm so sempena hari ni, org na mintak maaf if banyak sangat salah silap sepanjang perkenalan kita okayy? lepas tuu, tahun ni spm kann? blaja leklokk tau tauu. yg lepas tu da lepas, tahun ni buat laa terbaik utk diri sendiri tauu. tapaya igt masalah2 len. da habis spm nanti, na buat masalah pun orang ta kesahh :P *da macam bagi ceramah pulakk ==' haha. so, takecare tau! ingatt, i'm always be there for you ;)

happy birthday sis :)

p/s : hadiah besday? er tapaya laaa:P