myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

June 29, 2011

mrsm terendakk.

fuhhhh *blog berhabuk ==' haha da lama korang ta jumpe aku kat blog ni kannn? HAHA post kali ni faiq nak bercerita tentang trip ke mrsm terendak. alaa, sekolah yg ta seberapa na feymes tu takkan ta kenal kot. *feymes sebab ade amirulsabri kott. haha. 

okayy. actually plan sebenarnya just budak utp & budak matrix perak je na buat program untuk adek2 tersayang dyorangg *lalala~ tapi disebabkan adelaaa sorang mamat tuhh post dekat wall batch, pejam celik pejam celik 25 orang join *termasuklaa aku ==' haha hebatkann komuniti extdk? :DD bak kata aisar hakim "kitorang pun ada guy's day jugakk"

haha so perlu ke aku na cite kitorang buat ape kat sana, makan ape kat sana, macammana gaya tido aku kat sane, amirulsabri kantoi dating kat sana, sampai kena tinggal *lalala~ etc. ta perlu kann? :P 








*thanx utk semua yang plan, support semua ni especially aisar hakim :)

p/s : certain gamba akan diupload nanti okayyy. kbye

5 comments:

ezzanajeeha said...

jealous okay!

aisatti hakim said...

sama sama :)

aisatti hakim said...

siapa budak kmns? -.-

Muhamad Dinie said...

like like..haha..XD

faiq said...

ezza haha jeles datanglaa tdk pulakk :DD

aisar ta prasan laa pulakk. xpe xde org prasan :P

dinie ta paya na like sangat HAHA