myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

June 29, 2011

mrsm terendakk.

fuhhhh *blog berhabuk ==' haha da lama korang ta jumpe aku kat blog ni kannn? HAHA post kali ni faiq nak bercerita tentang trip ke mrsm terendak. alaa, sekolah yg ta seberapa na feymes tu takkan ta kenal kot. *feymes sebab ade amirulsabri kott. haha. 

okayy. actually plan sebenarnya just budak utp & budak matrix perak je na buat program untuk adek2 tersayang dyorangg *lalala~ tapi disebabkan adelaaa sorang mamat tuhh post dekat wall batch, pejam celik pejam celik 25 orang join *termasuklaa aku ==' haha hebatkann komuniti extdk? :DD bak kata aisar hakim "kitorang pun ada guy's day jugakk"

haha so perlu ke aku na cite kitorang buat ape kat sana, makan ape kat sana, macammana gaya tido aku kat sane, amirulsabri kantoi dating kat sana, sampai kena tinggal *lalala~ etc. ta perlu kann? :P 








*thanx utk semua yang plan, support semua ni especially aisar hakim :)

p/s : certain gamba akan diupload nanti okayyy. kbye

June 19, 2011

happy father's day

eh ehh. daa 19 jun laa. sempat lagi kan kannn? heeee


SELAMAT HARI AYAHHHHHH !


fuhh. naseb bek sempat. ni la masalah kalau pc nie duduk diam2 dekat uia. ta pasal2 dekat rumah ta bole online. heh. xpelaaa. post kali ni na cite pasal ayah sorangg je tau tauu *nanti azaa marah ==' HAHA okayyy. thanx ayahh sebab buat macam2 utk faiq. bagi duit belanja laaaaa, beli henpon, beli komputer, beli broadband, errr *banyak sangat =='

hee. btw, thanx bcause be a great dad for me. i'm really2 appreciate it :') okayyy. iloveyouu daddd!

p/s : ta sala sayangg ayah kann? ;)

June 14, 2011

untitled



mcdonalds banting, selangor
tuesday, 14 june 2011

*p/s : okayy aku rindu bear tuhh =='

14.06.2011

err. hepi besday fazlinn !

hee. untunglaa budak tu da tua kan kannn? *tinggi tak lagi :P so sempena hari ni, sye just na mintak maaf kalau penah ada salah silap sepanjang perkenalan kita. *mnelaa tau terpukul cubit gigit awak ke kann? ^^ and thanx bcoz always there beside me. i really appreciate it :')

okayy. hari ni bukann part nak touching2 kann ==' hee. so sempena hari ni jugakk, sye akan tunaikan janji sye. tau tauu :)


  • okay kantoi rambut baru bangun tido
  • gitar tune ta betol
  • suara serak. *baru lepas karaoke =='
hee. ta kesa laa macam mne pun. sye stil da tunaikan kann? *yang laen jangan gelakk tau ==' hmm. so, i really hope that we will meet someday.  i really love you fazlin. trust me. :')

btw. HAPPY BIRTHDAY SAYANGGG ! 


p/s : hadiah besday? err..