myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

April 19, 2011

untitled

ahhh. rindu kat koranggg! >.< hahaa. okayy. tu daa melebey sangat. kan kann? hahaa. first of all, nak mintak maaf sangat2 tiba2 hilang dari korangg. *korang bukan rindu aku pun kann? >.< maybe penyakit problem-non-stop ta habis2 datang nak kacau hidup saya. shuhh shuhhh *efek halau nyamuk.

soo.. maybe saya stil ta cukup kuat nak campak penyakit tu jauh2. tp saya still blaja macam2, erti kehidupan sebenar. yang baik, yang jahat, yang kejam, yang comel *fidot. bukan kauuu lalalaa~ ta kesa la hidup kita macam mana punn, hidup mesti diteruskann. betol takk?

haa. parents saya akan menunaikan umrahh utk dua minggu nie. so, doakanlah dyorang tau. hopefully, mereka sentiasa dilindungi dalam setiap perjalan mereka di sana. ^^

utk si comot pulakk. sori tau. maybe kebelakangan ni merlin kamu always busy. always badmood. sampai tbe2 kite rase jaohh sangatt kann? tp xpe laa. even macam mane pun saya berubahh, saya tetap dalam hati awak :') enjoy laa hidup korang dalam school tuhh. percaya lahh. sampai mse nnti, kompem korang menyesal sebab ta hargai zaman tuhh. ermm. budak sekolah laen dgr sekali tauuu! sumpa aku nak korang macam dulu. kalau takk, sape nak teman abahh korang ni pegi banting lg kann? ;)

to be honest. aku pun ta paham apa yg aku merepek dari tadi. >.< hahaa. so, enjoy yourself, hargailah hidup korangg. hidup cuma sekali je kann? *err. pai, aku pinjam jap tauu ;)

1 comment:

aisatti hakim said...

weh.aku pun rindu :'(