myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

April 26, 2011

kawan.

best takk hidup kita kalau ade kawan? seronokk kann? bila kita susah, kawan jugakk yg tolong kita. kalau kita sedihh, dyorang datangg. pujuk2 kita, hepikan kitaa. tp bila kita senangg? kita buat laa ape2 yg kita nakk. kutuk dye. tikam belakangg dye. tu laa maksud sebenar kawan sejati kann? lepas tu kann, bila kawan kita buat salah sikit, hahh, hebohlaa kat semua orang. kawan kita ni jahat laa. bodohlaa. lepas tu suruh dyorang semua pulau kan budak tuhh. kalau dye tolong xde laa kita heboh pulakk kann? apsal bangsat sangat haa perangai kauu?

weyhh. agak2laaa. kalau na jeles pun tak payaa la sampai nak putus kawan. korang bukan kompem kawin pun kann? kawan jugak laa yg bole kekal sampai mati. masalahnya, hal kecik, hebohh kat semua orang. len kali, gitau laa kat semua orangg. bia laa putus kawan pun. kawan sekolah menengah je kann? bukan penting sangat punn. bia semua orangg pulau kita. nnti bila susah, datang balik kat kawan kita tuhh. baru laa na merayu2 mintak tolong sume. hina siot perangai kau.

kawan2 yg laen pulakkk, ikot je la nasihat dye. kalau dye cakap tak payah layan, korang ikut. suruh rosakkan meja, korang ikut. ohh. korang kawan dgn budak tuh 3 tahun je kann. lupe lakk. korang lg sayangkann dye drpd budak tuh. budak tuhh bukan ade mkne pun kann buat korangg?

aku admit. aku mmg ta tahu hal sebenar. mcm mne hidup korang kat sne. rapat sgt ke budak tuhh dgn balak kau. bercium2 ke sampai nak putus kawan. lepas ni nme aku kompemlaa blacklist dari hidup kau kann? pgi laa gitau semua orang, perangai aku mmg bangsat. ta layak kawan dgn korang sume. ta kesa punn laaa. ramai lagi kawan yg aku bole percaya. lagi pun, korang semua bukan pernah hargai kawan kann?

April 19, 2011

untitled

ahhh. rindu kat koranggg! >.< hahaa. okayy. tu daa melebey sangat. kan kann? hahaa. first of all, nak mintak maaf sangat2 tiba2 hilang dari korangg. *korang bukan rindu aku pun kann? >.< maybe penyakit problem-non-stop ta habis2 datang nak kacau hidup saya. shuhh shuhhh *efek halau nyamuk.

soo.. maybe saya stil ta cukup kuat nak campak penyakit tu jauh2. tp saya still blaja macam2, erti kehidupan sebenar. yang baik, yang jahat, yang kejam, yang comel *fidot. bukan kauuu lalalaa~ ta kesa la hidup kita macam mana punn, hidup mesti diteruskann. betol takk?

haa. parents saya akan menunaikan umrahh utk dua minggu nie. so, doakanlah dyorang tau. hopefully, mereka sentiasa dilindungi dalam setiap perjalan mereka di sana. ^^

utk si comot pulakk. sori tau. maybe kebelakangan ni merlin kamu always busy. always badmood. sampai tbe2 kite rase jaohh sangatt kann? tp xpe laa. even macam mane pun saya berubahh, saya tetap dalam hati awak :') enjoy laa hidup korang dalam school tuhh. percaya lahh. sampai mse nnti, kompem korang menyesal sebab ta hargai zaman tuhh. ermm. budak sekolah laen dgr sekali tauuu! sumpa aku nak korang macam dulu. kalau takk, sape nak teman abahh korang ni pegi banting lg kann? ;)

to be honest. aku pun ta paham apa yg aku merepek dari tadi. >.< hahaa. so, enjoy yourself, hargailah hidup korangg. hidup cuma sekali je kann? *err. pai, aku pinjam jap tauu ;)

April 18, 2011

Welcome To My Life


Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place,
Like somehow you just don't belong
And no one understands you?
Do you ever wanna run away?
Do you lock yourself in your room
With the radio on turned up so loud
That no one hears you're screaming?

No, you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No, you don't know what it's like
Welcome to my life

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more
Before your life is over?
Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No, you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

No one ever lied straight to your face
And no one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy but I'm not gonna be okay
Everybody always gave you what you wanted
You never had to work it was always there
You don't know what it's like, what it's like

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No, you don't know what it's like
Welcome to my life


 Simple Plan
Welcome To My Life