myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

March 4, 2011

duit ohh duitt :(



korangg. seperti mana yg korang tahu, duit memang penting kat dunia era cyber berteknologi tinggi nii kan kann? even na masuk toilet pun nak kena bg 30 sen. sampai na betolkan rambut punn pikir 2 3 kali dulu, berbaloi  ke masuk tgk cermin niee? =.=' *untunglaa sape ade henpon 3G kann? okay. merepek lagi ==' sebenarnya, sempena cuti yg membosankann ni, faiq telah mengalami krisis duit yg agak kritikal *tulaa. elaun dulu2 tanak saving ==' okay. ni antara punca2 faiq bakal menjadi miskin dalam bulan 3 niee :)

renew lesen
lesen hilanggg :'( sedih kan sedih kann? bukan faiq cuai, tapi, yelaaa, kalaulaa lesen tu jd hiasan cantik2 kat wallet tu, korang pernah tak terhajat na sentuh? masa polis traffik tahan je laa baru na kluarkan kann? kalau tak dduklaa terperap dalam wallet tu. tu laa yg faiq pelik tahapp ni, macam mne bole hilangg ==' sbnrnya faiq berhajat, kalau laa sempat, na pegi kat JPJ mane2, pastu renew lesen, sendirii. haha. sumpa malas ohh na bgitau parents. ta pasal2 kena leter 3 jam, lepas tu, tup tupp ta bole guna myvi hijau daaa. isk.

xpresmusic
dukacita dimaklumkan bahawa xpressmusic cik faiq telah dilanda penyakit obesiti yg kritikal. bateri sudaa kembonggg, kena tukaaaaaa. duit lagi. ==' okay. 

topup
masalah yg biase dihadapi remaja2 sekarang kan kann? topup topup topup. isk. xpe2. ''ibuu! pinjam henponnn!! balik uia faiq pulang tau tauu!'*untunglaa pakail bil =='

hadiah
dan2 ramai nak sambut besday bulan ni kann? hadiah azhad ta bg lg. ibu dgn nadiah bulan ni pulakk. err.. tangguh tahun depan laa ea? :)

banting
na kena jemput budak comott tu pegi sekolahh, nak pegi hostel lama, nak jumpa kawan lama, nak jumpe cikgu lama, nak dating lama lama. rindu banting ohhh. :P

almondheads
budak almond ajak mandi air terjon. ajak tgk hikayat merong mahawangsa. err. almond tu ape? budak kecik ta payah tau. :P

err.. kena tulis jugak ke?
hahaa. janji dgn budak tu na beli sumthingg. janji mesti ditunaikan kan kann? isk. haha. nseb bek kau penah belanja aku secret recipe :D

shortsem
okay. habis cuti je, masuk laa dunia shortsem balikk tanpa elaun. miskin laa aku camnii. =='



p/s : bila laa aku nak kaya  :')
  


2 comments:

super eja said...

bersabar la ye cik faiq. bykkan brsedekah supaya byk rezeki masuk. haha!

faiq said...

haha. okayy!