myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

March 23, 2011

untitled

blog ini secara rasminya akan ditutup buat sementara waktu atas sebab yg ta dapat dielakkan. harap maaf atas kesilapan teknikal yg berlaku. *kalau aku tak ade pun korang bukan kesa kann? :)


p/s : faiq akan kembali mendiamkan diri buat sementara waktu.

March 11, 2011

almondheads waterfall



sepertimana yanga korang tahu *yg ta tahu tu diam je ar , the almondheads telah menganjurkan program mandi manda di air terjun  kuala kubu bharu atau nme lainnya air terjun belakang rumah aloy . walaupun tak semua yg dapat hadir, namun kami tetap berjaya menghappykan diri kami :DD      
                                              
seri nazrul shah aloy 
akmal golel
hamzah
faiq

ehmm. korang paham2kan je laa gambar di bawah tau tauu. :D
amaran. bawah 18 tahun dilarang utk melihat gambar2 dibawah. terima kasih.


muka depan 

aloy ta mati enjin. betoll. :DD
                           




ohh hotdog BBQ :)









sesi mandi / terjun / lemas / whatever laaaa :P










last word dari cik faiq.


  • thanx ibu sebab masak sedap2 utk kitorang
  • thanx seri2 sekalian sebab memeriahkan hidup kitorang dalam rumah tu
  • thanx comot sebab gigit tangan aku =.=' , and manja2 dgn kitorang
  • thanx almonds yg sanggup susah payah nak dtg sini *even dari batu caves. lalala~
  • lastly, thanx aloy for everythingg :)


p/s : almonds laen jgn jeles tauu :DD

March 7, 2011

ohh banting !

*okay. rambut kitorang sepah ==' sory



Banting, ,Selangor
16:57,  05 March 2011


p/s : thanx rahman for everythinggg :)




March 4, 2011

duit ohh duitt :(



korangg. seperti mana yg korang tahu, duit memang penting kat dunia era cyber berteknologi tinggi nii kan kann? even na masuk toilet pun nak kena bg 30 sen. sampai na betolkan rambut punn pikir 2 3 kali dulu, berbaloi  ke masuk tgk cermin niee? =.=' *untunglaa sape ade henpon 3G kann? okay. merepek lagi ==' sebenarnya, sempena cuti yg membosankann ni, faiq telah mengalami krisis duit yg agak kritikal *tulaa. elaun dulu2 tanak saving ==' okay. ni antara punca2 faiq bakal menjadi miskin dalam bulan 3 niee :)

renew lesen
lesen hilanggg :'( sedih kan sedih kann? bukan faiq cuai, tapi, yelaaa, kalaulaa lesen tu jd hiasan cantik2 kat wallet tu, korang pernah tak terhajat na sentuh? masa polis traffik tahan je laa baru na kluarkan kann? kalau tak dduklaa terperap dalam wallet tu. tu laa yg faiq pelik tahapp ni, macam mne bole hilangg ==' sbnrnya faiq berhajat, kalau laa sempat, na pegi kat JPJ mane2, pastu renew lesen, sendirii. haha. sumpa malas ohh na bgitau parents. ta pasal2 kena leter 3 jam, lepas tu, tup tupp ta bole guna myvi hijau daaa. isk.

xpresmusic
dukacita dimaklumkan bahawa xpressmusic cik faiq telah dilanda penyakit obesiti yg kritikal. bateri sudaa kembonggg, kena tukaaaaaa. duit lagi. ==' okay. 

topup
masalah yg biase dihadapi remaja2 sekarang kan kann? topup topup topup. isk. xpe2. ''ibuu! pinjam henponnn!! balik uia faiq pulang tau tauu!'*untunglaa pakail bil =='

hadiah
dan2 ramai nak sambut besday bulan ni kann? hadiah azhad ta bg lg. ibu dgn nadiah bulan ni pulakk. err.. tangguh tahun depan laa ea? :)

banting
na kena jemput budak comott tu pegi sekolahh, nak pegi hostel lama, nak jumpa kawan lama, nak jumpe cikgu lama, nak dating lama lama. rindu banting ohhh. :P

almondheads
budak almond ajak mandi air terjon. ajak tgk hikayat merong mahawangsa. err. almond tu ape? budak kecik ta payah tau. :P

err.. kena tulis jugak ke?
hahaa. janji dgn budak tu na beli sumthingg. janji mesti ditunaikan kan kann? isk. haha. nseb bek kau penah belanja aku secret recipe :D

shortsem
okay. habis cuti je, masuk laa dunia shortsem balikk tanpa elaun. miskin laa aku camnii. =='



p/s : bila laa aku nak kaya  :')
  


March 1, 2011

ohh moviess.

korangg2. sepertimana yg korang tahu, kita baru je menjejak masuk bulan 3 kan kann? haa. lepas nie pejam celik cuti laa korang kan kann? *uia cuti dulu. wekk :P okay. da puas merepek. =.=' so, korang mesti tahu kann, tahun 2011 ni akan dihujani dengan movie2 yg kompem korang nak tengoklaa *betul ke ayat aku niee*. so, malam ni, sye sediakan beberapa movie yg 'bole tahanlaa' yg maybe korangg na tengok, or maybe aku na tengokk, or.. sape2laa na tengok. aku kesa ape ==' haha. enjoyy!

*ohhh. just click the pic for their trailers okay? :)


march 2011


april 2011


may 2011




jun 2011

      




july 2011



august 2011




p/s : err. slamat menghabeskan duit korangg ^^