myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

January 26, 2011

bestfriend ?

korang korangg. sempena hari istmewa nie, faiq na citekan tentang kisah hidup seseorang nie. :)


na tau takk, sampai sekarang faiq still confuse camne kitorang bole rapatt. igt lg mse dulu2, add myspace *korg tau tak myspace tu ape? :p , lepas tu trus je rapat. pelik an?  na buat camne, muke sme je stay up malam. hahaa. betol laa org cakap, myspace mengeratkan hubungan. *betol ke? kat myspace punyelaa rapat, kat skolah ta penah tego pown. =.=' haha. then, pada suatu hari, sang tikus berjumpa dengan serigala  segilintir budak terendak na wat gathering kat midvalley. faiq pun join je laa. *tambang RM2 je pown* bile da sampai tuhh, 'gathering' laa sgt kann? yg muncul kat situ, faiq, -tuttt- , nik, amir. =.=' okee. nik & amir kompem ikut haluan dyorangg. last2 berdua je pusing2 sampai sesat kat situ.

since kejadian ngeri tuh, kitorang trus rapat. tolong beli hadiah. pergi openhouse. *borak2 dgn family =.=' sambut besday. jadi posmen tetap. teman time spm. macam2 laa. sumpa best rapat dgn beliau.


awak,
thanx sebab selalu beri semangat kat sye.
thanx sebab selalu percayakan sye.
thanx sebab selalu ambil berat dekat sye.
thanx sebab tak pernah tersinggung dgn sye.
thanx sebab tak pernah lupekan sye. :)



happy birthday illy khadijah  :)


p/s : to be honest, you are the best friend i ever had. thanx. :)


2 comments:

atiqah jaya said...

alaaaa baeknya best friend . nak jadi best friend faiq jugak ^.^ *gedikk

faiq said...

na jugakk? haha. meh ar. ;p