myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

January 26, 2011

bestfriend ?

korang korangg. sempena hari istmewa nie, faiq na citekan tentang kisah hidup seseorang nie. :)


na tau takk, sampai sekarang faiq still confuse camne kitorang bole rapatt. igt lg mse dulu2, add myspace *korg tau tak myspace tu ape? :p , lepas tu trus je rapat. pelik an?  na buat camne, muke sme je stay up malam. hahaa. betol laa org cakap, myspace mengeratkan hubungan. *betol ke? kat myspace punyelaa rapat, kat skolah ta penah tego pown. =.=' haha. then, pada suatu hari, sang tikus berjumpa dengan serigala  segilintir budak terendak na wat gathering kat midvalley. faiq pun join je laa. *tambang RM2 je pown* bile da sampai tuhh, 'gathering' laa sgt kann? yg muncul kat situ, faiq, -tuttt- , nik, amir. =.=' okee. nik & amir kompem ikut haluan dyorangg. last2 berdua je pusing2 sampai sesat kat situ.

since kejadian ngeri tuh, kitorang trus rapat. tolong beli hadiah. pergi openhouse. *borak2 dgn family =.=' sambut besday. jadi posmen tetap. teman time spm. macam2 laa. sumpa best rapat dgn beliau.


awak,
thanx sebab selalu beri semangat kat sye.
thanx sebab selalu percayakan sye.
thanx sebab selalu ambil berat dekat sye.
thanx sebab tak pernah tersinggung dgn sye.
thanx sebab tak pernah lupekan sye. :)



happy birthday illy khadijah  :)


p/s : to be honest, you are the best friend i ever had. thanx. :)


January 17, 2011

update selaju siputt *versi adek. ;p

eh eh. tajuk sme laa. sori kakakk pinjam tajuk tak bgitau. anyway, hepi besdayyyy! makan laa kek banyak2 bia gemokk. hahaa. ;p

oke. sumpa lari topik. hahaa. sebenarnye cik faiq sorang nie xde idea langsung nak curahkan idea-idea bernas dalam laman sosial ini. *oke. itu skema. =.=' tulaa. otak da compress sgt dgn formula. exam ta lepas jugak. padan muke. isk. hahaha. ehh. lupe nak wish. congratz ea budak matrixx! doakan aku final exam pulakk. ;p da da daaa. malas na mrepek panjangg.

sbenarnye, sye just nak mintak maaf kat semua,*i mean semuaa! kalau hidup baru cik faiq nie betol2 beri special effect kat korang. sumpahhh, mmg xde niat langsungg. tp benda da jadi, na wat camne an? tunggulaa sye modified keta back to the future, upgrade engine sume, *ape yg aku mrepek nie? =.=' baru laa sye baiki balik semua kesilapan yg sye penah buat. betol laa org cakap an, manusia ta pernah terlepas dari kesilapan. nakk buat nie, yg tu terase. nak buat tu, yg nie pulak terase. hidupp ta pernah nak perfect. ade je hati yg aku nak saketkan. aku memang kejam an? 

so, lg sekali sye nak mintak maaf atas semua silap salah yg sye buat kat korang semuaa. i really2 appreciate it. 

p/s : kepada sesiapa yg nak sgt2 tau pasal kisah hidup faiq yg baru tu, tnggu laa smpai mood aku oke. sumpahh, luar nampak hepi, tp.....

*to awakk : sye ta pernah lupekan awakk. soriii. :)

January 12, 2011

:)