myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

December 15, 2011

untitled

i wonder what will happen if i never know her at all. never met her at school. never add her as friend in facebook. never have her number. or what will happen if we never have our first date. or first meet. laugh together, watching harry potter the deathly hollow. then had a visit to a beach. having dinner with her siblings. maybe one of my best day ever :')

sometimes. i laugh to myself. how shy i am when i was younger. when i have a gap in my class, i just take a walk, around the school, to find her. when i met her, i just give her a simple smile, without a word. everyday, everyweek, everymonth, until 2 years met, and my time has come to go to a far world, and maybe my last day to met her, to have a first long conversation with her. but maybe not my luck. she's not at the same place everyday we met before. how sad i am. but as a life's rule, we must go on. after a few years later, we met again, and it's the best day ever. the day that i even promised to myself, convinced to her, i will never lose her, like i lost her once.

fazlin. if you could read this. i just want to say, althought i'm not as perfect as your friends, maybe some of them were kind, great personality, or hot, or sometimes strong with a great muscle, i just want to say that i sincerely in love with you. i really do.

for my birthday wish. please. i don't want any surprise party, or some large teddy bear beside me. i just want you, and this relationship, will stay till the end. and that is my best present ever. :')


p/s : i really love you fazlin <3

December 7, 2011

spm da habis? err..

haha lambat gyler aku post pasal habis spm ni kann. sorilaa paper LK habis lambat HAHA okay gaya macam aku yang amek spm pulak kann? -.-'

hahaha so budak2 lepasan spm, aku na wish congrats sebab da bebas dari duniaa sekolahh. baju sekolah korang da bole buat frame da kann? :DD haha aku doakan korang berjaya okayy, insyaallah :)

hmm then utk budak2 banting tuhh, hee thanx sebab selalu tolong aku buat macam2. aku appreciate sangat :') lepas ni susah laa na jumpe korang kann. dengan faz duduk melaka lagi, dengan korang yg pergi macam2 haluan lepas ni. so kalau jumpa lepas ni, jangan buat2 ta kenal pulakk. segan laa aku :p emm, nanie, dah nakk jadi budak gombak kann? hee hope jaga laa diri kat situ baik2 okayy? sori kalau ade sala silap sepanjang aku kenal korang semua.

okay da puas da merepekk. -.-' hahaha so goodluck dalam haluan hidup korang okayy :')

p/s : lepas ni orang da ta cakap aku couple dengan budak sekolah laa kann? :)

December 1, 2011

1 December 2011

err macam da lambat je -.-' tapi ta kesa laa HAHA

to nurfazlin zulkafli, happy anniversary sayanggg :') hee sekejap je kita da setahun kan kann? :p

sebenarnya da lama tak sentuh blog ni, so agak blur sikit -.-' so first of all, sye na mintak maaf sepanjang perkenalan kita setahun ni. mne laa tau terkasar tercubit gigit awak semua kann? hee lepas tu, thankyou because always there beside me. i'm really apreciate it. seriouslyy.

sori post ni ta romantikk macam orang2 laen tuhh -.- tapi ta kesa laa kannn? hee takecare diri awakk tu tau. nanti na pindah melaka pulak kann? kalau ada masa nanti kita date situ pulak okayy :) emm lupakan laa dulu semua problem2 awak tu. lepas tu buat yg terbaik spm awak tu okayy?

okayy da xde idea daa. haha. emm happy anniversarry fazlin 

*iloveyousayangg. trustme :')

November 13, 2011

spm examinationn :)

hai korangg. :) hee seperti mana yg korang tau, esok spm laaaaa. haha tiba2 teringat zaman dulu2 semangat takot cuak semua ada sbelum na jawab spm. :p

hee first of all, to all spm candidates, buat yg terbaekk tauu! serious spm ni memang penting dalam hidup kita. so korang jgnlaa malas2 okayyy? *jgn jadi macam aku -.-' hee so sape2 spmcandidates yg kenal dgn aku nii, im wish you all the best :)

p/s : to comot, just do the best okayy. ingat pesan sye, lupekanlaa semua benda len dulu. anything happened, im always by your side. goodluck sayangg :')

November 6, 2011

salam aidiladha

koranggg saya di sini ingin mengucapkann salam aidiladha kepada seluruh sahabat2 saya, famili2 and seluruh umat islamm :') hope korangg ampunkann salah silap sepanjang perkenalan kita. ayah ibu di sana, hopefully dapat lengkapkan semua ibadah haji dengan sempurna :)

October 13, 2011

home alone :/

hee hai korangg! da lme ta nampak muke aku kat sini kan kann? hahaha kalau aku post bukan korang baca pun kan kann? :p

hahaha gurau je okayy. hari ni aku na cerita pasal cuti aku bulan ni. seperti mana yg korg tau, parents aku baru je berlepas na tunaikan haji :) so dgn abg yg keje sampai pagi2 buta, dgn nadya duduk hostel, dgn azhad tido rumah orang, memang straight satu bulan aku sengsorang laa kannn? :/

duduk sorg2 pun stil kena jadi driver budak kecik tu kann? isk. hahaha na keluar shoping na hangout bagai ta cukup duit pulakk. grr.. haha so sesiapa yg teringin or yg baek hati na teman si faiq ni, rumah ni sentiasa bersepah utk korangg :)

okayy thats all post for todayy. da lme ta post memang ayat selalu jadi bersepah macamni ea -.-'

p/s : ta sampai 3 hari da ada dugaan kat sne kann? doakann parent aku selamat pergi balik kat sne okayy :')

October 5, 2011

mood balikk.

sepertimana yang korang tahu, faiq baru habis final. paper repeat pun memang susah jugak ke? grr.. dah laa wifi kena potong. wallet pulak kosong. sehari sekali makan mi sedap. terseksa wehhh -___-' *okay lepas ni na melantak puas2. 

okay hari ni faiq tanak cerita pasal nasib malang dekat uia okayy. hari ni faiq na cerita pasal mood balik. haa cuti da la 3 minggu je. seronok tu memanglaa seronokk. bole lompat guling2 kat katil sendiri. tapi 3 minggu tu na buat ape? na keje ta cukup sebulan. na shoping sakan wallet pulak kosong. haihh. duduk diam2 je laa jawabnye. -.-' 

hee tadi hari last lepakk dengan almondheads. lepas ni dyorang da sambung degree gombakk. mesti next sem aku bosan kann? :(


p/s : yang da nak study gombak tuhh, goodluck! tunggu aku kat sana okayy :')

September 26, 2011

final examination

faiq akan kembali menghadapi minggu2 final examination. so wish me luck, sori segala salah silap, and doakan moga faiq berjaya menjawab semua subjek. *tanak repeat lagi :)

September 6, 2011

beraya rumah dia ;)

at last da seminggu kita raya kann? ^^ so amacam? banyak tak duit raya korang da kumpul? hee :p

today faiq na cerita pasal berbuka di rumah cik fazlinn. *sumpah segan -.-' hahaha yelaa. da laa ta penah2 jumpe dgn parents. tetiba lakk sesat dari pj nek bas datang banting semata2 na beraya rumahh tu. haha

act. faiq igt just na lepak2 banting na jumpe dye pakai baju raya *sambil pakai baju melayu pinjamm. konon na buat surprise laaa dtg senyap2 pegi banting tuhh. tengok2 dye da otw na balik daa -.-' so alang2 tu bek beraya rumah dye je laa kan

haha bila da depan rumah tu ta pasal2 kena cuci dgn faz sbb dtg ta bagitau ==' haha bila na masuk tu start laaa interview dgn ayahh dye -.-' da habis borak tu baru la dapat tau ayah faz kenal dgn ayah faiq. ayah sbnrnya dulu satu tempat kerja dgn ayah faz. so dari dulu2 memang same2 lepak kedai kopi, karaoke sama2 *untunglaa ayah sama2 kenal senang na kawen nanti

haha malas laa na merepek panjang. starting today faz and i will no longer texting or contact for each other atas sebab SPM *kalau bole laaa. hopefully you will make a great success for this spm :)


p/s : to awakk, igt janji kita. i will always in your heart. trust me :')

September 4, 2011

seminggu berhari raya


pejam celik pejam celik da nak seminggu raya daa kita kan kann? haa ape lagi. yg da na masuk u baru tu siap2 laa pack cepat. dah nak jadi student degree pulak kan kann? spm candidates lakk da ready trial belomm? hee goodluck tau korangg. :)

okayy faiq di sini just na cerita pasal kisah di kampungg halaman. yupp memang laa best dapat jumpe sedara mara sume kann? tapi lagi best if kalau darah daging kita sendiri buat palat kat kita kann? -.-' 

actually iphone ibu secara rasminya hilang di kampung halaman sendiri. ceritanya macam ni. malam tu kitorang baca yassin kat rumah sedara. ip tinggal dalam bilikk kat rumah. bila balik je, ip tu da hilangg -.-'
kitorang bukan laa na main tuduh. tapi da kitorang balik korang da ade kat rumah tu. sorang kat luar sorang kat dalam.  lepas tu bila aku pegi rumah kau, kau masuk bilik, lepas tu keluar rumah. lepastu masuk balik rumah. tunggu aku blah, kau keluar balik kann? aku datang lagi sekali pun kau macam tu jugakk.

weyh. aku tatau laa kau baca ke takk post ni. tapi if kau baca, sedarlaa weyhh. takkan dengan mak sedara sendiri kau na buat hal. kau jumpe dye pun mintak duit raya jugak kann? dah laa ip tu pemberian arwah paklang. aku malas laa na fitnah or serbu je kau. ta pasal2 satu famiily banned aku nanti. sukahati kau laa weyhh. entah2 org kg macam kau tu reti guna ipone ke takk aku pun tataulaa. sorilaa. family aku ofiicially da anti dengan korang. so tapaya laa na buat baik dpn kitorang okayy.

okayy. for others, sorilaa kalau korang kena baca sesi luahan aku kan kann? btw. selamat hari raya guys ;)

p/s : rosak mood raya aku tahun ni -.-'

August 31, 2011

happy independence day

haa macam mana hari raya korangg? best takk? untunglaa dapat banyak duit raya kan kann -.-'

haha hari ni faiq tanak merepek panjang, just nak share video je sempena independence day nie. maybe korang da tengok, or maybe korang kenal sape mamat ni kann, so ikot korang laaa na tengok ke tanak. aku tak paksa okayyy?

btw. happy independence day malaysian :)


p/s : out to terengganu. balik kampunggg!

August 30, 2011

selamat hari raya

eh ehh kita da raya laaa. hahaha pejam celik pejam celik sekejap je syawal menjelma kan kann? heee so sementara ada masa ni faiq di sini ingin mengucapkan salam aidilfitri buat semua kenalan kenalan saya, samaada sahabat sahabat sekalian or musuh musuh saya sendiri :) hopefully, korang maafkan laa semua salah silap faiq sepanjang perkenalan kita okayy?

p/s : err na duit raya datanglaaa rumahh :p

August 28, 2011

27th Ramadhan 1432


Pizza Huts Banting
26 August 2011 / 27 Ramadhan 1432
Friday, 7.39 PM

August 23, 2011

malam terakhir ramadhan

err.. sampai intro je aku ta reti na tulis ape -.-'
hahaha first of all aku na ucap tahniah sebab korang berjaya tempuh 23 ramadhan dengan berjaya *kott :DD

sepertimana yg korang tau sekarang ni kita da berada di 10 hari terakhir ramadhan kann? haa bila sebut pasal 10 hari terakhir ni teringat zaman2 kecik, semua ta sabar2 na raya. ade yg da mula hiaskan malam dengan bunga api. ade yg 24 jam melalak lagu balik kampungg. tak terlepas jugakk yg da siapkan sampul special na isi duit raya nanti -.-' hahaha

tapi bila kita makin dewasa nii, baru kita sedar bertapa specialnya hari2 terakhir ni kann? hari wujudnya malam lailatul qadr.


لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ

"The grand night is better than a thousand months."

so alang2 kita overnight study kat tempat study or overnight layan bola live *tgk spurs kalah :p ta salahh kann guna masa several minutes na berjumpa allah ;)

haa bila cerita pasal lailatul qadr ni, ade kajian daripada ulama' yg hampir tiap2 tahun bertemu dgn malam lailatul qadr ni, if puasa kita jatuh pada hari isnin, insyaallah, malam lailatul qadr akan jatuh pada 29 ramadhan. tapi igt, ini cuma kajian. ta salahkann kite try and error cari lailatul qadr?

p/s : who knows, maybe this our last ramadhan :')

August 18, 2011

lalala~

hee da lme kann ta jumpe aku kat sini? haha biasalaa orang busy memang camni. :DD
err okayy first nak mintak maaf sangat2 sebab da lme ta sentuh blog ni. jangan salahkan aku okayyy, da lme aku ta sentuh pc so macam ni la jadinye ^^ haha actually atas jasa abang, kini cik faiq mampu laaa na online tweet gps bagai *termasuk blogging ni menggunakan iphone beliau *untunglaaa dapat s2 baru -.-' haha ta kesa laaa yg penting ta susahkan sesiapa ;)

okayy actually aku tatau na post pasal ape sbenarnya. tapi jeles sebab sorang2 post blog bagai, blog ni pulak da macam reban ayam daa *xdekaitan -.-'
hee skejap je da stengah bulan kita puasa kann? nanti pejam celik raya la uhh. so cik faiq ingin mengucapkan selamat bershopping sakan, selamat membuat kuih raya & selamat mengibarkann jalur gemilang semua laaa. haha hopefully korang berjaya puasa penuh *yg tertinggal tu ta bole na buat ape laaa :DD who knows, maybe this is our last ramadhan? :)

thats it for todayy na tido esok kuiz -.-' haha nyte peeps ^^

August 1, 2011

salam ramadhan ;)

okayy full post pasal puasa =='

haa seperti mana yang korang tau esokk kita da start puasa. hee so jangan laa korang buat2 lupe pulakkk :P hee so sempena ramadhan ni faiq na minta seribu keampunann if ade sala silap sepanjang perkenalan kita okayyy *macam raya laa pulakkk =='

hahaha ta kesa laaa. so kpd semua umat islam semua, goodluck ea penohkann puasa koranggg ;)

p/s : sori post pendek jugakk. :p

July 26, 2011

midsemester examination

da lme ta update blog kan kann? hee sory tapi post kali nie memang malas na tulis panjang2.

cik faiq akan mengalami musim midsemester exam minggu nie so wish me luck okayyy ;)

p/s : to others yg sme nasib dgn aku tuu, gudluck tau ^^

July 5, 2011

handphone


haaa. seperti mana yang korang tahu kan kann, expressmusic kesayangan sye tuhh suda start membuat palat. grr rasa macam na bagi dye rendam dalam kolamm ikan pun ada jugakk ==' yelaaa korang bayangkan laaaa caz berjam-jamm tapi tapi bila 3 orang miskol je, bateri terus low ==' lepas tu pulakk, camera pulat start padam, merajok tanak tangkap gamba. menopaus ea? =='

haha post ni sebenarnya bukan tujuan nak kutuk2 maki2 expressmusic tuhh. tapi, seperti mana yg korang tahu, sekarang hampir sume student uia da start kaya. HAHA so, si faiq ni nak laa bercita-cita jugakk beli henpon baru :P so sye na mintaklaa pendapat korangg, hp mana lagi okayy? :)


NOKIA N8
ni antara henpon yang memang sye idam-idam kan laaa. henpon ni camera 12megapixels, video hd, design dye bagi sye okaylaaa. ta teruk sangat. ada HDMI, internal gps dgn wifi *wajib ada ==' tapii, speaker mono so tak laa sesedap expressmusic tuhh. lepas tu, orang kata henpon tu cepat hang. betol ke? ==' dah laa bateri ta bole keluarkann. ala macam iphone tulaaa, kalau hang kena tunggu bateri habis, ta bole cabut bateri ==' da laa still pakai symbian. harga lebih kurang RM1300. so, ermm berbaloi ke?



NOKIA C7
henpon ni pulakk, lebih kurang je macam N8 tu, tapi camera 8megapixels, video mp3 sume macam biasa. ermm, lebih kuranglaaa macam expressmusic tuh, yg beza just gps laa. design dye pulakk, simple sangat. macam lagi okay expressmusic lama je. harga lebih kurang RM800. ermm berbaloi takk?




BLACKBERRY CURVE
okayy kalau agak2 both choice ta okayy, igt cik faiq na beli blackberry je. untung dye sebab social updates je laa kann? tapi kira okaylaaa kalau ikot harga dye kann? tp problem nya, faiq sorang ni sangat benci keypad qwerty. ==' lagipun kalau na bbm, na bbm dgn sape? *igt na beli satu utk dye, tnggu kaya sikit okayy :)


so, bg korang laa kann. mana lagi okayy? :)

July 1, 2011

sis

♫ happy birthdayyyy~ ♫

err nyanyi lagu sekali pun da cukup kann? ^^ hahaa. sori laa wish lambat2. kalau wish awal sangat nanti ada orang marah pulak kan kannn? :P hee. emm so sempena hari ni, org na mintak maaf if banyak sangat salah silap sepanjang perkenalan kita okayy? lepas tuu, tahun ni spm kann? blaja leklokk tau tauu. yg lepas tu da lepas, tahun ni buat laa terbaik utk diri sendiri tauu. tapaya igt masalah2 len. da habis spm nanti, na buat masalah pun orang ta kesahh :P *da macam bagi ceramah pulakk ==' haha. so, takecare tau! ingatt, i'm always be there for you ;)

happy birthday sis :)

p/s : hadiah besday? er tapaya laaa:P

June 29, 2011

mrsm terendakk.

fuhhhh *blog berhabuk ==' haha da lama korang ta jumpe aku kat blog ni kannn? HAHA post kali ni faiq nak bercerita tentang trip ke mrsm terendak. alaa, sekolah yg ta seberapa na feymes tu takkan ta kenal kot. *feymes sebab ade amirulsabri kott. haha. 

okayy. actually plan sebenarnya just budak utp & budak matrix perak je na buat program untuk adek2 tersayang dyorangg *lalala~ tapi disebabkan adelaaa sorang mamat tuhh post dekat wall batch, pejam celik pejam celik 25 orang join *termasuklaa aku ==' haha hebatkann komuniti extdk? :DD bak kata aisar hakim "kitorang pun ada guy's day jugakk"

haha so perlu ke aku na cite kitorang buat ape kat sana, makan ape kat sana, macammana gaya tido aku kat sane, amirulsabri kantoi dating kat sana, sampai kena tinggal *lalala~ etc. ta perlu kann? :P 








*thanx utk semua yang plan, support semua ni especially aisar hakim :)

p/s : certain gamba akan diupload nanti okayyy. kbye

June 19, 2011

happy father's day

eh ehh. daa 19 jun laa. sempat lagi kan kannn? heeee


SELAMAT HARI AYAHHHHHH !


fuhh. naseb bek sempat. ni la masalah kalau pc nie duduk diam2 dekat uia. ta pasal2 dekat rumah ta bole online. heh. xpelaaa. post kali ni na cite pasal ayah sorangg je tau tauu *nanti azaa marah ==' HAHA okayyy. thanx ayahh sebab buat macam2 utk faiq. bagi duit belanja laaaaa, beli henpon, beli komputer, beli broadband, errr *banyak sangat =='

hee. btw, thanx bcause be a great dad for me. i'm really2 appreciate it :') okayyy. iloveyouu daddd!

p/s : ta sala sayangg ayah kann? ;)

June 14, 2011

untitled



mcdonalds banting, selangor
tuesday, 14 june 2011

*p/s : okayy aku rindu bear tuhh =='

14.06.2011

err. hepi besday fazlinn !

hee. untunglaa budak tu da tua kan kannn? *tinggi tak lagi :P so sempena hari ni, sye just na mintak maaf kalau penah ada salah silap sepanjang perkenalan kita. *mnelaa tau terpukul cubit gigit awak ke kann? ^^ and thanx bcoz always there beside me. i really appreciate it :')

okayy. hari ni bukann part nak touching2 kann ==' hee. so sempena hari ni jugakk, sye akan tunaikan janji sye. tau tauu :)


  • okay kantoi rambut baru bangun tido
  • gitar tune ta betol
  • suara serak. *baru lepas karaoke =='
hee. ta kesa laa macam mne pun. sye stil da tunaikan kann? *yang laen jangan gelakk tau ==' hmm. so, i really hope that we will meet someday.  i really love you fazlin. trust me. :')

btw. HAPPY BIRTHDAY SAYANGGG ! 


p/s : hadiah besday? err..

May 20, 2011

err..

ehmm. actually still xde idea na merepek ape kat 100th post nie. HAHA. ta kesa laaa. yg penting aku hepi kan kann? so, in this 100th post, faiq ingin meminta maaf if and only if post2 beliau banyak sangat menyakit kan hati korangg. ta kesa laa kalau aku kutuk korangg ke, or blog aku bosan sangat ke *sape sruh bace. HAHA . emm. so, if banyak sangat sala aku tu, aku mintak maaf okayy. *ikhlas ni :DD

okayy. that's all for today post takkan na wat party pulakk ==' 
so, thanx readers ;)

ohh. lupe.

i love you nurfazlin, trust me :)

April 26, 2011

kawan.

best takk hidup kita kalau ade kawan? seronokk kann? bila kita susah, kawan jugakk yg tolong kita. kalau kita sedihh, dyorang datangg. pujuk2 kita, hepikan kitaa. tp bila kita senangg? kita buat laa ape2 yg kita nakk. kutuk dye. tikam belakangg dye. tu laa maksud sebenar kawan sejati kann? lepas tu kann, bila kawan kita buat salah sikit, hahh, hebohlaa kat semua orang. kawan kita ni jahat laa. bodohlaa. lepas tu suruh dyorang semua pulau kan budak tuhh. kalau dye tolong xde laa kita heboh pulakk kann? apsal bangsat sangat haa perangai kauu?

weyhh. agak2laaa. kalau na jeles pun tak payaa la sampai nak putus kawan. korang bukan kompem kawin pun kann? kawan jugak laa yg bole kekal sampai mati. masalahnya, hal kecik, hebohh kat semua orang. len kali, gitau laa kat semua orangg. bia laa putus kawan pun. kawan sekolah menengah je kann? bukan penting sangat punn. bia semua orangg pulau kita. nnti bila susah, datang balik kat kawan kita tuhh. baru laa na merayu2 mintak tolong sume. hina siot perangai kau.

kawan2 yg laen pulakkk, ikot je la nasihat dye. kalau dye cakap tak payah layan, korang ikut. suruh rosakkan meja, korang ikut. ohh. korang kawan dgn budak tuh 3 tahun je kann. lupe lakk. korang lg sayangkann dye drpd budak tuh. budak tuhh bukan ade mkne pun kann buat korangg?

aku admit. aku mmg ta tahu hal sebenar. mcm mne hidup korang kat sne. rapat sgt ke budak tuhh dgn balak kau. bercium2 ke sampai nak putus kawan. lepas ni nme aku kompemlaa blacklist dari hidup kau kann? pgi laa gitau semua orang, perangai aku mmg bangsat. ta layak kawan dgn korang sume. ta kesa punn laaa. ramai lagi kawan yg aku bole percaya. lagi pun, korang semua bukan pernah hargai kawan kann?

April 19, 2011

untitled

ahhh. rindu kat koranggg! >.< hahaa. okayy. tu daa melebey sangat. kan kann? hahaa. first of all, nak mintak maaf sangat2 tiba2 hilang dari korangg. *korang bukan rindu aku pun kann? >.< maybe penyakit problem-non-stop ta habis2 datang nak kacau hidup saya. shuhh shuhhh *efek halau nyamuk.

soo.. maybe saya stil ta cukup kuat nak campak penyakit tu jauh2. tp saya still blaja macam2, erti kehidupan sebenar. yang baik, yang jahat, yang kejam, yang comel *fidot. bukan kauuu lalalaa~ ta kesa la hidup kita macam mana punn, hidup mesti diteruskann. betol takk?

haa. parents saya akan menunaikan umrahh utk dua minggu nie. so, doakanlah dyorang tau. hopefully, mereka sentiasa dilindungi dalam setiap perjalan mereka di sana. ^^

utk si comot pulakk. sori tau. maybe kebelakangan ni merlin kamu always busy. always badmood. sampai tbe2 kite rase jaohh sangatt kann? tp xpe laa. even macam mane pun saya berubahh, saya tetap dalam hati awak :') enjoy laa hidup korang dalam school tuhh. percaya lahh. sampai mse nnti, kompem korang menyesal sebab ta hargai zaman tuhh. ermm. budak sekolah laen dgr sekali tauuu! sumpa aku nak korang macam dulu. kalau takk, sape nak teman abahh korang ni pegi banting lg kann? ;)

to be honest. aku pun ta paham apa yg aku merepek dari tadi. >.< hahaa. so, enjoy yourself, hargailah hidup korangg. hidup cuma sekali je kann? *err. pai, aku pinjam jap tauu ;)

April 18, 2011

Welcome To My Life


Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place,
Like somehow you just don't belong
And no one understands you?
Do you ever wanna run away?
Do you lock yourself in your room
With the radio on turned up so loud
That no one hears you're screaming?

No, you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No, you don't know what it's like
Welcome to my life

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more
Before your life is over?
Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No, you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

No one ever lied straight to your face
And no one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy but I'm not gonna be okay
Everybody always gave you what you wanted
You never had to work it was always there
You don't know what it's like, what it's like

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No, you don't know what it's like
Welcome to my life


 Simple Plan
Welcome To My Life

March 23, 2011

untitled

blog ini secara rasminya akan ditutup buat sementara waktu atas sebab yg ta dapat dielakkan. harap maaf atas kesilapan teknikal yg berlaku. *kalau aku tak ade pun korang bukan kesa kann? :)


p/s : faiq akan kembali mendiamkan diri buat sementara waktu.

March 11, 2011

almondheads waterfall



sepertimana yanga korang tahu *yg ta tahu tu diam je ar , the almondheads telah menganjurkan program mandi manda di air terjun  kuala kubu bharu atau nme lainnya air terjun belakang rumah aloy . walaupun tak semua yg dapat hadir, namun kami tetap berjaya menghappykan diri kami :DD      
                                              
seri nazrul shah aloy 
akmal golel
hamzah
faiq

ehmm. korang paham2kan je laa gambar di bawah tau tauu. :D
amaran. bawah 18 tahun dilarang utk melihat gambar2 dibawah. terima kasih.


muka depan 

aloy ta mati enjin. betoll. :DD
                           




ohh hotdog BBQ :)









sesi mandi / terjun / lemas / whatever laaaa :P










last word dari cik faiq.


  • thanx ibu sebab masak sedap2 utk kitorang
  • thanx seri2 sekalian sebab memeriahkan hidup kitorang dalam rumah tu
  • thanx comot sebab gigit tangan aku =.=' , and manja2 dgn kitorang
  • thanx almonds yg sanggup susah payah nak dtg sini *even dari batu caves. lalala~
  • lastly, thanx aloy for everythingg :)


p/s : almonds laen jgn jeles tauu :DD

March 7, 2011

ohh banting !

*okay. rambut kitorang sepah ==' sory



Banting, ,Selangor
16:57,  05 March 2011


p/s : thanx rahman for everythinggg :)




March 4, 2011

duit ohh duitt :(



korangg. seperti mana yg korang tahu, duit memang penting kat dunia era cyber berteknologi tinggi nii kan kann? even na masuk toilet pun nak kena bg 30 sen. sampai na betolkan rambut punn pikir 2 3 kali dulu, berbaloi  ke masuk tgk cermin niee? =.=' *untunglaa sape ade henpon 3G kann? okay. merepek lagi ==' sebenarnya, sempena cuti yg membosankann ni, faiq telah mengalami krisis duit yg agak kritikal *tulaa. elaun dulu2 tanak saving ==' okay. ni antara punca2 faiq bakal menjadi miskin dalam bulan 3 niee :)

renew lesen
lesen hilanggg :'( sedih kan sedih kann? bukan faiq cuai, tapi, yelaaa, kalaulaa lesen tu jd hiasan cantik2 kat wallet tu, korang pernah tak terhajat na sentuh? masa polis traffik tahan je laa baru na kluarkan kann? kalau tak dduklaa terperap dalam wallet tu. tu laa yg faiq pelik tahapp ni, macam mne bole hilangg ==' sbnrnya faiq berhajat, kalau laa sempat, na pegi kat JPJ mane2, pastu renew lesen, sendirii. haha. sumpa malas ohh na bgitau parents. ta pasal2 kena leter 3 jam, lepas tu, tup tupp ta bole guna myvi hijau daaa. isk.

xpresmusic
dukacita dimaklumkan bahawa xpressmusic cik faiq telah dilanda penyakit obesiti yg kritikal. bateri sudaa kembonggg, kena tukaaaaaa. duit lagi. ==' okay. 

topup
masalah yg biase dihadapi remaja2 sekarang kan kann? topup topup topup. isk. xpe2. ''ibuu! pinjam henponnn!! balik uia faiq pulang tau tauu!'*untunglaa pakail bil =='

hadiah
dan2 ramai nak sambut besday bulan ni kann? hadiah azhad ta bg lg. ibu dgn nadiah bulan ni pulakk. err.. tangguh tahun depan laa ea? :)

banting
na kena jemput budak comott tu pegi sekolahh, nak pegi hostel lama, nak jumpa kawan lama, nak jumpe cikgu lama, nak dating lama lama. rindu banting ohhh. :P

almondheads
budak almond ajak mandi air terjon. ajak tgk hikayat merong mahawangsa. err. almond tu ape? budak kecik ta payah tau. :P

err.. kena tulis jugak ke?
hahaa. janji dgn budak tu na beli sumthingg. janji mesti ditunaikan kan kann? isk. haha. nseb bek kau penah belanja aku secret recipe :D

shortsem
okay. habis cuti je, masuk laa dunia shortsem balikk tanpa elaun. miskin laa aku camnii. =='



p/s : bila laa aku nak kaya  :')
  


March 1, 2011

ohh moviess.

korangg2. sepertimana yg korang tahu, kita baru je menjejak masuk bulan 3 kan kann? haa. lepas nie pejam celik cuti laa korang kan kann? *uia cuti dulu. wekk :P okay. da puas merepek. =.=' so, korang mesti tahu kann, tahun 2011 ni akan dihujani dengan movie2 yg kompem korang nak tengoklaa *betul ke ayat aku niee*. so, malam ni, sye sediakan beberapa movie yg 'bole tahanlaa' yg maybe korangg na tengok, or maybe aku na tengokk, or.. sape2laa na tengok. aku kesa ape ==' haha. enjoyy!

*ohhh. just click the pic for their trailers okay? :)


march 2011


april 2011


may 2011




jun 2011

      




july 2011



august 2011




p/s : err. slamat menghabeskan duit korangg ^^