myspace layouts 1.0
myspace layouts 1.0

October 30, 2010

cacian merepek


tak sangka lak tibe2 aku rajen nak mengupdate blog nie. haha. err.. na mrepek ape ea?

  • rambut baruu!! sorilaa rmbut aku ta smart mcm korang. aku hensem2 pown, bkn ade yg mlekat kat aku pown. to be honest, im really2 miss my old hair. bia laa bersepah pown, ade aku kesahh? tpi xpe. hidup cuma sekali. ta salah an kite tukar2 rambut?

  •  result sem terukk ! na wat camne, mse comel2 dulu ta minum amnum. hmm. ta payahlaa aku nak bgitau result kat korang. bukan penting pown. yg penting, math aku repeat, and aku bakal dicampak mnjdi student ICT. next exam, kalau pointer below 2, dismissed iium !
  • jadual ta setel lagi! jumpe advisor, dye ckp laen. jumpe lecturer, dye ckp len. management uia mmg camnie ea? clash sne sini. skrg nie, jadual math & arab daa overlap. so.. mne lg penting. math atau arab? hmmm. maybe aku drop any subjek kott. -.-'
  •  xpressmusic ta dpt digunakan buat sementara waktu. kalau korang kol, aku ta angkat, paham2laa ea. kalau org kol je, hp mati. kalau aku kol je, henpon mati. anyway, aku stil syg henpon torchlight aku. :)
  •  busy dgn hidup. so, sorilaa kalau aku busy gile tahap maksimas dgn korang. oke?

cacian merepek cik faiq

October 13, 2010

10.10.2010

 
  Central Square, Sg. Petani, Kedah
  18:13,  10 October 2010

i miss you. =)

October 4, 2010

openhouse cik faiq.



aku da malas na komen pape pasal openhouse nie. kpd yg snggup dtg *smpai sesat2 tu* , thanx sgt2. kepada yg ta dapat tu, xpe, raye taon dpan ade lg kot. kepada yg mengganti aku sepanjang hari tu,

sumpah aku sayang korangg! 

fidot. patol. lepass nie, kalo korang ade openhouse, ajaklaa aku. sumpah aku nak balas balik bnda sme yg korang buat kat aku. :)


p/s : sorilaa kalo entry nie tak seceria mne. bukan best pun nak cite pasal kesah hidup aku an?